Åbn vinduet Hent pakketabeller.

Genererer en liste over Microsoft Dynamics NAV-tabeller, hvorfra du kan oprette specifikationer til din konfigurationspakke. Hvis du vil angive tabeller, der skal medtages i konfigurationen, skal du køre batchjobbet Hent konfigurationstabeller.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Vælg tabeller

Vælg feltet for at angive, hvilke tabeller der skal medtages. Når du vælger feltet, åbnes vinduet Konfigurationsvalg, hvor du kan vælge tabeller. .

Kun med data

Markér afkrydsningsfeltet for kun at medtage data fra tabellerne.