Åbn vinduet Beregn regulering (logistik).

Denne kørsel opsummerer pr. vare samtlige reguleringer, der har fundet sted på lagerreguleringsplaceringen. Hvis summen af reguleringer for en vare er et positivt eller negativt antal, oprettes der en linje til bogføring på varekladden. Når du bogfører reguleringslinjerne, balancerer varekladden og lagerposterne for de varer, varevarianter og lokationer, som du har valgt i kørslen. Når du kører denne kørsel, skal du åbne vinduet Varekladde og klikke på Handlinger, pege på Funktion og derefter klikke på Beregn lagerregulering.

Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger på følgende måde: