Åbn vinduet Udlæs analyserap. til Excel.

Eksporterer en analyserapport til en Excel-projektmappe. Når du har udlæst en analyserapport til Excel, kan du anvende funktionerne i Excel til at oprette præsentationer osv. Du kan også opdatere Excel-projektmappen med ændringer til en analyserapport, så grafer og diagrammer i Excel afspejler disse ændringer.

De udlæste oplysninger indeholder alle felter i den valgte analyserapport.

Flere oplysninger

Når du udlæser en analyserapport til Excel, kan du vælge at oprette en ny projektmappe i Excel, eller du kan vælge at anvende en eksisterende projektmappe.

Hvis du vælger at opdatere en eksisterende projektmappe, bliver du bedt om at angive navnet på Excel-projektmappen og den kladde, som dataene skal udlæses til.