Åbn vinduet Opdater kontaktklassific..

Den automatiske klassificering af kontaktpersoner opdateres. Denne kørsel opdaterer alle svarene på profilspørgsmål, som besvares automatisk af programmet, der er baseret på debitor-, kreditor- eller kontaktdata. Du kan udføre kørslen ved at åbne vinduet Opsætn. af profilspørgeskema. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Opdater klassifikation.

Når du ændrer oplysninger om dine kontakter, leverandører og kunder, opdaterer programmet automatisk spørgsmål, der anvendes i din kontaktvurdering. Alle andre typer automatisk besvarede spørgsmål i profilspørgeskemaet opdateres ikke automatisk. Det skal du gøre manuelt vha. kørslen Opdater kontaktklassific..

Felt Beskrivelse

Dato

Angiv den dato, som du opdaterer klassificeringen på.

Angiv de filtre du ønsker at sortere dataene ud fra og klik på OK for at starte kørslen. Hvis du ikke vil starte kørslen nu, skal du vælge Annuller for at lukke vinduet.