Åbn vinduet Opdater rykkertekst.

Opdaterer teksten på én eller flere rykkere.

Du kan bruge denne kørsel til at erstatte begyndelses- eller afslutnings teksten på rykkere fra ét rykkerniveau til et andet. Hvis du ændrer oplysningerne på en rykker, kan du bruge denne funktion til at opdatere tekst på rykkeren. Det kan være nødvendigt, hvis rykkerteksten indeholder en fastsat værdi, som automatisk indsætter en dato, rente eller et beløb på baggrund af oplysningerne på rykkeren.

Du kan angive, hvad der skal inkluderes i kørslen ved at angive filtre. Du kan også bestemme, hvordan kørslen skal udføres, ved at udfylde felterne i oversigtspanelet Indstillinger. Benyt følgende fremgangsmåde, når du udfylder felterne:

Indstillinger

Rykkerniveau: Angiv det rykkerniveau, som den relevante start- og/eller sluttekst er tilknyttet.

Klik på OK for at starte kørslen. Hvis du ikke vil benytte kørslen, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.