Åbn vinduet Kopier til salgsfaktura for sag.

Indstiller en salgsfaktura for en sag.

Kørslen kræver, at du opretter en eller flere planlægningslinjer af typen Kontrakt eller Både skema og kontrakt med en positiv mængde i vinduet Sagsplanlægningslinjer. Marker derefter linjerne i vinduet, og på fanen Handlinger i gruppen Funktion vælges Opret salgsfaktura.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Opret ny faktura

Vælg for at oprette en ny faktura

Bogføringsdato

Angiv bogføringsdatoen for de salgsfakturaer, du opretter.

Føj til salgsfakturanr.

Indtast nummeret på den salgsfaktura, du vil tilføje linjerne til, hvis du ikke har valgt feltet Opret ny faktura. Klik på feltet for at få vist en liste over tilgængelige salgsfakturaer.

Bogføringsdato for faktura

Hvis du har udfyldt feltet Føj til salgsfakturanr., vises bogføringsdatoen for den angivne faktura i dette felt.