Brug vinduet Kopier profil, når du vil oprette en kopi af en eksisterende profil. Dette kan spare tid, hvis du vil bruge samme indstillinger på en profil, og du kun vil ændre nogle få indstillinger.

Sådan kopieres en profil

1. I feltet Søg skal du angive Profiler og derefter vælge det relaterede link.

2. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Kopier profil.

3. Gå til feltet Nyt profil-id, og indtast et navn på den profil, du vil kopiere.

4. Vælg knappen OK for at kopiere profilen.