Feltet Standard Finans Kostprisfaktor for sag

Tabellen Sagsopsætning

I dette felt har du mulighed for at opsætte en standard finans kostpris. Ønsker du fx at salgsprisen skal afspejle kostprisen, så kan du oprette værdien 1,00 i feltet 'Standard Finans Kostpris'. Tabellen 'Kontopriser for sag' bliver herved automatisk udfyldt med den kostprisfaktor, som man har sat op i opsætningen, for den enkelte sag. Når du efterfølgende indtaster en linje fx i en sagsbudgetkladde, og vælger en sag, som er opsat med en kostprisfaktor på 1,00, så vil salgsprisen afspejle kostprisen.

Bemærk: Funktionaliteten gælder kun, hvis der ikke afledes en anden salgspris eller kostprisfaktor fra det prishierarki i Navision Stat.