Feltet RejsUd ID

Tabellen Købskreditnotalinje

Feltet anvendes til automatisk rejse udligning. Når RejseUd modtager transaktioner fra Danske Bank, overføres de med et transaktionsID. Dette ID overføres fra RejsUd til Navision. TransaktionsID sendes ligeledes med de transaktioner som Danske Bank skal have betaling for (Rejse transaktioner), og som kommer via INDFAK og bogføres på en købsfaktura. I beholdningafstemning kan der under knappen Funktion og punktet Automatisk Rejse Udligning, foretages en match, på den værdi der står i feltet RejseUd ID. RejsUd ID ses følgende steder i systemet: