Rapporten Indgående Kontoudtogshandlinger

Med denne kørsel kan du acceptere eller afvise de rykkere, som du har markeret i vinduet Indgående kontoudtogskladde.

Hvis du klikker på knappen Accepter, accepteres de markerede dokumenter

Hvis du klikker på knappen Afvis, afvises de markerede dokumenter, og de to afkrydsningsfelter deaktiveres.

Hvis du klikker på Udskriv Fejlrapport, udskrives over de dokumenter, som ikke kunne accepteres/afvises.

Klik på OK for at starte kørslen. Hvis du ikke vil benytte kørslen, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.