Åbn vinduet Bruger kontrollisterapport.

Rapporten udskriver alle oplysningerne brugerkontrollisten, som dokumentation for, at alle brugernes adgange er kontrolleret og godkendt. I udskriften vises også, hvilken brugertype, den enkelte bruger er sat op med, til den digitale indrapporteringsløsning.

Indstillinger

Vis: Her kan du vælge, hvilke rettighedsinformationer rapporten skal udskrive for hver bruger

• Kun brugere: Viser kun én linje pr. bruger, med oplysninger fra kontrollisten. Der vises ikke hvilke rettigheder brugeren har. Udskriften giver det bedste overblik og hvem der er godkendt og hvornår, men bør ikke anvendes som revisionskontrol, da rettighederne ikke fremgår.

• Brugere og Rettighedssæt: Hvor hver bruger vises oplysninger i kontrollisten, samt alle de rettigheder brugeren har fået tilknyttet. Udskriften giver det mest detaljerede og retvisende billede af rettighederne, men kan resultere i en lang rapport.

• Regnskabsfilter: Her kan du vælge hvilket regnskab du vil danne Bruger kontrollisterapporten ud fra.

Brugerkontrolliste

Ansvarlig: Her kan du sætte filter på en specifik ansvarlig gruppe.

Enhed: Her kan du sætte filter en specifik enhed, såfremt du har grupperet Brugerne, under opsætningen af brugerkontrollisten.

Godkendt: Her kan du vælge, om du kun vil se godkendte eller ikke-godkendte brugere