Rapporten Momsafstemning

Rapporten viser en liste over finanskonti med momsgrundlaget og momsbeløbet pr. finanskonto. Rapporten kan anvendes til at afstemme momsafregningen.

Du kan angive, hvilket finanskontonummer der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Du kan angive ekstra felter under fanerne ved at klikke i feltet Felt og derefter klikke på AssistButton, som vises til højre.

Du kan også bestemme, hvad der vises i rapporten ved at markere afkrydsningsfelterne under fanen Indstillinger.

• Vis detaljer: Marker afkrydsningsfeltet, hvis alle transaktionsbeløb skal vises i rapporten. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, vises der kun en akkumuleret linje pr. finanskonto.

• Vis transaktioner uden moms: Marker afkrydsningsfeltet, hvis du vil have vist en liste over alle transaktioner uden momsbeløb i rapporten. Dette kan gøres for en bestemt konto eller flere konti.