Rapporten Lokal mapning 2006/2007

Lokal mapning baseret på NS2006/SKS2007

Denne rapport viser den mapning der er foretaget, på den lokale kontoplan, mellem de gamle og de nye konti i forbindelse med konvertering.

Rapportens først del viser de opsætninger der var på det gamle kontonr., og kontoens navn.

Rapporten anden del viser det nye kontonr., og kontoens navn.

Der kan sættes filter på Gl. kontonr.

Vælg knappen Udskriv for at udskrive rapporten. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før den udskrives, skal du vælge knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten udskrives ikke.