Rapporten Medarbejdere pr. Afdeling

Du kan med denne rapport få et overblik over, hvilke medarbejdere der arbejder i hvilke afdelinger, og enheder.

For hver medarbejder kan du se oplysninger om navn, personalekategori, hovedgruppe og alder.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.