Rapporten Lønforbrug pr. Afdeling

Denne rapport kan bruges til at udskrive det samlede lønforbrug pr. Afdeling og pr. enhed. Lønforbruget beregnes for perioden, på baggrund af lønoplysningerne i Personalemodulet.

Du kan vælge at få udskrevet lønforbruget pr. medarbejder under hver afdeling.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.