Rapporten SKS Afstemning

Med denne rapport kan man foretage en automatisk afstemning af saldi mellem SKS og Navision Stat. Uddata vises pr. konto for de angivne SKS perioder.

Hvis du sender finansposter til SKS, men ikke abonnerer på SKS perioder, afstemmes hele regnskabsåret i stedet.

Bemærk: Ultimoposter sendes ikke til SKS, hvorfor disse heller ikke medregnes i tallene for Navision.

Indstillinger

Periode: Her skal du vælge den periode, som du ønsker at afstemme.

Detaljeret: Med afmærkning af dette felt udskrives rapporten pr. delregnskab.

Afstemningsniveau:

Medtag poster:

SKS posttype:

Vis poster:

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.