Lav Samlebetaling

Vinduet Udbetalingskladde PM bruges når der skal laves samlebetalinger. Før der kan laves samlebetalinger skal der være linier i kladden til betaling.

1. Fra Økonomistyring, Likviditetsstyring vælges Udbetalingskladde (PM).

2. Hvis kun et udvalg af betalingerne ønskes samlet markeres disse.

3. Vælg fra udbetalingskladden Samlebetaling, Lav Samlebetaling.

4. Klik på OK og betalinger der kan samles vil nu være samlet og valideret.

5. Er der efterfølgende betalinger der mod forventning ikke er samlet kan funktionen Analyser samlebetaling bruges, for at afdække hvorfor betalinger ikke er samlet.

Relaterede emner

Opsætning af samlebetaling

Analyser samlebetaling