Indlæs kontoudtog

I vinduet Bankkontoafstemning PM indlæses kontoudtog-fil hjemtaget via bankens system.

1. Fra Økonomistyring, Likviditetsstyring vælges Bankkonto. Via bankkontooversigten fremfindes den bankkonto hvortil kontoudtoget hører. Det kontrolleres at, Sidste Kontoudtogsnr. er udfyldt med nummeret på sidste kontoudtog, hvis ikke angives dette.

2. Fra kortet vælges Bankkonto, Afstemning. Nu fremkommer kortet Bankkontoafstemning PM, hvor Funktion, Indlæs kontoudtog... vælges.

3. I Filnavn angives sti og navn til Kontoudtogs-fil hjemtaget via bankens system og der klikkes på OK.

4. Kontoudtogsposteringerne indlæses nu og kan efterfølgende afstemmes.

Relaterede emner

Afstem kontoudtog