Overfør betalinger til bank

Vinduet Betalingsoversigt bruges når betalinger skal overføres til banken og kan åbnes fra finansmenuen eller fra udbetalingskladden når betalinger ønskes overført i forbindelse med, at der laves betalingsforslag.

1. Vælg fra Økonomistyring, Likviditetsstyring Betalinger eller fra Udbetalingskladden Betaling, Betalingsoversigt.

2. Godkend betalinger ved valg af Funktion, Godkend....

3. Send betalinger ved valg af Funktion, Send....

4. Alternativt godkendes og sendes betaling ved valg af Funktion, Godkend og Send....

5. Der vises nu en oversigt med hvilke banker der vil ske overførsel til. Klik på OK og betalingerne overføres.

6. For yderligere oplysninger om det enkelte felt, placer markøren i feltet og tast F1.

Relaterede emner

Lav betalingsforslag

Ret betaling