Microsoft Dynamics NAV giver din forretningsløsning integreret virksomhedsledelse med mange Microsoft-teknologier. Det er en hjælp, når du skal administrere store mængder oplysninger.

Som en hjælp til denne udfordring kan Microsoft Dynamics NAV integreres med velkendte programmer som Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft Outlook. Denne integration gør det muligt for medarbejderne at arbejde hurtigere og smartere og øger virksomhedens produktivitet. Den tætte integration giver også medarbejdere mulighed for at træffe bedre beslutninger ved at give dem adgang til rettidige, relevante og pålidelige oplysninger.

Dette afsnit indeholder

Relaterede afsnit