Du kan bruge Microsoft Dynamics NAV til mange almindelige processer og informationsbehov i forbindelses styring af indkøb, f.eks. behandling af rekvisitioner, ordrer og returvarer. Der findes også værktøjer til planlægning og administration af forskellige typer oplysninger og transaktionsdata for leverandører.

Før du kan begynde at administrere indkøb, skal du konfigurere virksomhedens indkøbspolitikker og -værdier - indledningsvis for at konfigurere generelle indkøb og periodisk for at oprette masterdata til leverandørposter. Når konfigurationsopgaverne er fuldført, kan du bruge forskellige funktioner til administration af leverandører og indkøb til centrale processer, f.eks. køb af varer.

I nedenstående tabel beskrives en serie opgaver med hyperlinks til de emner, hvor de beskrives. Disse opgaver vises i den rækkefølge, som de generelt udføres i.

Hvis du vilSe

Konfigurere virksomhedens generelle indkøbspolitikker samt regler og værdier for individuelle leverandører, herunder deres pris- og rabataftaler.

Konfigurere købsprocesser

Oprette og behandle købsordrer, autorisere kreditorbetalinger og administrere returnering af varer til leverandører.

Købe varer