Ved at bruge følgende tastaturgenveje kan du hurtigere udføre mange almindelige opgaver.

For at gøre følgendeSkal du bruge denne tastaturgenvej

Få vist vinduet Hjælp.

F1

Skifte markør mellem ruden med Hjælp-emner og navigationsruden (faner som f.eks. Indhold, Søg og Indeks).

F6

Skifte mellem faner (f.eks. Indhold, Søg og Indeks) i navigationsruden.

Alt + understreget bogstav på fanen

Vælge næste skjulte tekst eller hyperlink.

Tab

Vælge forrige skjulte tekst eller hyperlink.

Shift+Tab

Udføre handlingen for den valgte Vis all, Skjul alle, skjult tekst eller hyperlink.

Indsæt

Få vist menuen Indstillinger for at få adgang til en værktøjslinjekommando i Hjælp.

Alt+O

Skjule eller vise ruden med fanerne Indhold, Søg og Indes.

Alt+O, og tryk derefter på T

Få vist det tidligere viste emne.

Alt+O, og tryk derefter på B

Få vist der næste emne i en tidligere vist sekvens af emner.

Alt+O, og tryk derefter på F

Vende tilbage til den angivne startside.

Alt+O, og tryk derefter på H

Stands vinduet Hjælp i at åbne et Hjælp-emne, som er nyttigt, hvis du vil stoppe en webside, der er ved at blive hentet.

Alt+O, og tryk derefter på S

Åbne dialogboksen Internetindstillinger til Microsoft Internet Explorer, hvor du kan ændre indstillinger for tilgængelighed.

Alt+O, og tryk derefter på I

Opdater emnet, som er nyttigt, hvis du har oprettet forbindelse til en webside.

Alt+O, og tryk derefter på R

Udskrive alle emner i en bog eller kun et valgt emne.

Alt+O, og tryk derefter på P

Lukke vinduet Hjælp.

Alt+F4