Du kan konfigurere godkendelsessystemet, så det afspejler dokumentarbejdsprocessen i din virksomhed. Du kan f.eks. spore, hvem dokumentet sendes til først, og derefter holde styr på den næste person i hierarkiet osv. Du kan vælge indstillinger for grænser, der definerer de beløb, en bruger kan godkende. F.eks. kan nogle brugere have tilladelse til at godkende alle dokumenter, mens andre brugere måske kun har begrænset tilladelse til at godkende et maksimalt beløb i RV. Hvis det kræves, at en sælger eller indkøber skal godkende dokumenter, inden de sendes til deres debitorer eller kreditorer, kan dette også angives.

Afhængigt af hvordan du opretter dokumentgodkendelsesprocessen for organisationen, omfatter processen en eller flere opgaver. Du kan finde flere oplysninger i følgende emner:

Arbejdsgang for godkendelse

Følgende tabel viser en typisk arbejdsgang for dokumentgodkendelser.

Handling for godkender/anmoder Godkender 1-handling Godkender 2 handling

Anmoder om godkendelse

Godkender ->

- eller -

< -Afviser

Godkender

-eller-

< - Afviser

Annullerer godkendelsesanmodning

Anmoder om godkendelse

Ændringer

Godkender

-eller-

< - Afviser

Du kan finde flere oplysninger i Definere arbejdsgang for godkendelse.