I følgende tabel beskrives en serie af opgaver med hyperlinks til de emner, hvor det beskrives. Disse opgaver vises i den rækkefølge, som de generelt udføres.

Hvis du vilSe

Angive, hvilke Outlook-samlinger der vil blive synkroniseret på niveau 2.

Sådan konfigureres synkronisering på niveau 2

Angive en supplerende tabel til synkroniseringsenhed, så du kan synkronisere en Microsoft Dynamics NAV-tabel med Outlook-samlinger.

Sådan angives en supplerende tabel

Sammenkoble den overordnede og den supplerende tabel i synkroniseringsenheden ved at knytte felterne i den overordnede tabel til felter i den supplerende tabel.

Sådan angives tabelrelationer

Vælge en supplerende tabel på linjerne i vinduet Outlook-synkroniseringsenhed for at knytte tabellen til en Outlook-samling.

Sådan vælges Outlook-samlinger

Definere bestemte samlingsafhængigheder, når den samling, du har valgt til den supplerende tabel på linjerne i vinduet Outlook-synkroniseringsenhed, afhænger af andre enheder.

Sådan angives afhængigheder