Krypteringsmetoden for kreditkort er en RSA-nøglebaseret kryptering med OEAP-udfyldning. Kreditkortnumre gemmes i en separat tabel med høj sikkerhed og indirekte tilladelser. De gemte data krypteres, og kun brugere med tilladelse til krypteringsnøglefilen kan få adgang til kreditkortnumre for bestemte transaktioner. Computernøglen er en fil, der er gemt i computernøglelageret på computeren.

Implementering

Krypteringsfunktionen er implementeret i Codeunit 824. Du kan ændre denne Codeunit til at implementere en anden type kryptering. Du kan også deaktivere kodeenheden for at kontrollere, at kryptering ikke er gennemtvunget, selvom vi ikke anbefaler dette. Du kan ikke opgradere krypterede data senere, når du ændrer Codeunit.

Alle computere, der kører Microsoft Dynamics NAV Windows-klient, skal have adgang til nøglefilen.

Nøglen kopieres ved hjælp af de nøglefunktioner, der er tilgængelige for krypteringsobjektet. Når du importerer eller eksporterer en nøgle, skal du angive en adgangskode. Hvis du ikke angiver en adgangskode, når du eksporterer en nøgle, bliver filen ikke krypteret.

Sikkerhed Bemærk
En nøgle, der har været eksporteret med en bestemt adgangskode, kan kun importeres, hvis den samme adgangskode angives. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmes adgangskoden ikke i Microsoft Dynamics NAV.