Konsolidering betyder at kombinere finansposterne fra to eller flere separate regnskaber (datterselskaber) til et konsolideret regnskab. I programmet kaldes hvert enkelt regnskab, der er involveret i en konsolidering, en koncernvirksomhed. Den kombinerede virksomhed kaldes den konsoliderede virksomhed og er normalt en virksomhed, der kun er oprettet til dette formål, og som ikke har nogen normale forretningstransaktioner.

Du kan konsolidere:

Du kan konsolidere regnskaber, som er:

Du konfigurerer det konsoliderede regnskab i en database på samme måde, som du konfigurerer andre regnskaber. Kontoplanen er uafhængig af kontoplanen i andre koncernvirksomheder, og kontoplanen i de individuelle koncernvirksomheder, kan være forskellige fra hinanden. Funktionerne til konsolidering i programmet gør det muligt at oprette en liste over regnskaber, der skal konsolideres, kontrollere regnskabsdataene, før du konsoliderer, indlæse fra filer og databaser og oprette konsolideringsrapporter.