Angiver basisoplysninger, som f.eks. navn og beskrivelse, der definerer de forskellige produktionsforecast, som du vedligeholder og bruger i planlægningen. Oplysningerne indtastes i vinduet Opdater planlægningsbehov. Klik på feltet i Aktuel produktionsforecast.

Bemærk, at kun der kun kan være ét gyldigt forecast, når du beregner en plan. Gyldig forecast vælges i feltet Aktuel produktionsforecast. Det gør det muligt at oprette et forecast for en fremtidig tidsperiode, uden at det støder sammen med de nuværende planlægningsprocesser.