Angiver status på produktionsstyklisten.

Bestem status ved at klikke på feltet og vælge én af fire indstillinger:

Ny

Vælg denne indstilling, hvis styklisten er en ny produktionsstykliste. Du kan ændre oplysningerne i felterne.

Godkendt

Vælg dette for at godkende produktionsstyklisten. Du kan ikke ændre indholdet i felterne. Kun godkendte ruter kan bruges til planlægning af produktionsordrer.

Under udvikling

Vælg indstillingen, hvis en rute er under udvikling. Med denne status kan du redigere indholdet i felterne.

Lukket

Vælg indstillingen, hvis ruten ikke længere bruges.