Angiver links fra bemærkninger til konti, debitorer, varer osv. Bemærkningerne kan f.eks. dreje sig om, at en debitoren altid betaler for sent, eller at du har en aftale med kreditoren om, at prisen sættes ned, hvis der henvises til en bestemt forretningsaftale.

Du kan oprette bemærkninger ved hjælp af tabellen Bemærkningslinje. Tabellen vises i vinduet Bemærkning, som du kan finde på et kort ved at klikke på Relaterede oplysninger, pege på den indstilling, der hedder det samme som det pågældende kort (f.eks. kaldes indstillingen på et Debitorkort for Debitor) og derefter vælge Bemærkning.

Du opretter bemærkninger til et specifikt kort - det vil sige, at hvis du f.eks. står på et debitorkort og klikker på Relaterede oplysninger, peger på Debitor og derefter vælger Bemærkning, får du kun vist de bemærkninger, der er oprettet til denne debitor.

Du kan også skrive bemærkninger i faktaboksen Noter.

Bemærkninger udskrives ikke.