Angiver oplysninger om brugernavn og adgangskode for tilslutning til Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP. Felterne med brugernavn og adgangskode udfyldes, når du har afsluttet tilmeldingsprocessen for Payment Services.

Vigtigt
Du kan ikke fuldføre tilmeldingsprocessen, før du har en aftale med Payment Services.

Vigtigt
Du bør anskaffe et Windows Live ID, før du forsøger at oprette forbindelse til Payment Services.