Feltet Betalingsid.-def.kode

Tabellen Betalingsmetode-gruppe

Feltet angiver en kode til en maske, som angiver hvordan betalingsidentifikationen skal opbygges.

Du kan vælge mellem forskellige måder at opbygge kreditorsbetalingsidentifikation. Se Betalingsidentifikation

Programmet bruger Betalingsid.-def.koden til at identificere de betalinger man sender til og modtager fra banken. Når man indlæser kontoudtog eller FIK/GIK fra banken bruger programmet Betalingsidentifikationen til at finde modposter.

Klik på AssistButton til højre i feltet for at se hvilke Betalingsidentifikationer, der er oprettet i tabellen Betalingsidentifikation.