Angiver oplysninger om de muligheder for direkte afsendelse, der var til stede på det tidspunkt, da beregningen sidst blev udført.

Hvis du har oprettet dit lager til direkte afsendelsesmuligheder, oprettes der poster i tabellen Mulighed for dir. lagerafsend., når en beregning er udført eller opdateres. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Afsendelse.

Posterne i tabellen findes kun, indtil du beregner eller opdaterer muligheder igen, eller indtil du bogfører den lagermodtagelse, som du har beregnet dem til. Alle udgående anmodninger medtages i beregningen, både leverancer og produktionsordrer med en planlagt afsendelsesdato eller forfaldsdato inden for den frist, der er defineret for beregningen. Udgående bestillingslinjer, som der allerede er oprettet pluklinjer til, medtages ikke i beregningen.

Du kan definere beregningsperioden i feltet Beregn forfaldsdato - dir. afsend på lokationskortet.

Linjerne i tabellen Mulighed for dir. afsend. afspejler udelukkende situationen på tidspunktet for beregningen. Hvis der oprettes et pluk, eller en udgående bestillingslinje frigives, efter du beregner muligheder, opdateres linjerne ikke. Udfør funktionen Opdater muligheder for dir. afs.for at få de seneste oplysninger om muligheder.

Se også