Viser de anlægskladdenavne, der er oprettet. Tabellen viser de anlægskladdenavne, der er oprettet i programmet.

Hvis du vil oprette et kladdenavn, skal du klikke på Rediger, Indsæt ny i menuen. Udfyld derefter felterne i vinduet.

Du kan oprette flere kladdenavne under hver kladdetype. Det vil sige, at kladderne ser ens ud, men har forskellige navne. Dette kan være nyttigt, f.eks. hvis hver bruger skal anvende sin egen kladde.

Hver ny kladde kan automatisk nummereres fortløbende, men det kræver, at du indsætter et tal i kladdenavnet. Navnet ANLÆG1 vil f.eks. blive opdateret med et tal for hver bogføring til ANLÆG2, ANLÆG3 osv.