Angiver en liste over samlinger, der skal synkroniseres. Hvis du ikke angiver en samling til at synkronisere i denne tabel, synkroniseres kun Outlook-elementer, selvom du har angivet samlinger i feltet Outlook-samling i Outlook-synkroniseringsenhed for den aktuelle bruger.

Du kan vælge de samlinger, du vil synkronisere, fra de samlinger, der er angivet i feltet Outlook-samling på tabellen Outlook-synkroniseringsenhed.