Angiver oplysninger, der fungerer som tilknytning mellem integration-id'er, der peger på poster i Microsoft Dynamics CRM, og post-id'er, der peger på poster i Microsoft Dynamics NAV. Ved hjælp af disse oplysninger finder Konnektor til Microsoft Dynamics poster i Microsoft Dynamics NAV og fastslår, hvornår poster redigeres eller slettes.

Når du aktiverer integration, opretter Microsoft Dynamics NAV et id for alle poster, der er tilgængelige til integration. Tabellen Integrationsrecord indeholder integrations-id'et, som er et GUID, for hver post. Når du har fuldført integrationen af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics CRM, findes GUID-oplysningerne også i Microsoft Dynamics CRM-databasen. Begge programmer har derefter en fælles metode til at pege på poster.

Når du ændrer eller sletter en post i Microsoft Dynamics NAV, udfyldes felterne Slettet d. og Rettet den i tabellen med tidsstempeloplysninger, som sendes til Connector under synkroniseringen. Hvis du sletter en post i Microsoft Dynamics NAV, ryddes feltet Record-id, da der ikke er nogen post at pege.

Vigtigt
Hvis du deaktiverer Connector og aktiverer igen, får alle de poster, du tidligere har synkroniseret, deres tidsstempeloplysninger opdateret i feltet Rettet den. På den måde vil kan Connector spore alle ændringer, der kan være forekommet, da Connector var deaktiveret, og kan integrere alle poster igen.

Flere oplysninger

Tabellen indeholder følgende oplysninger.

Felt Beskrivelse

Tabel-id

Id for den tabel, som indeholder den post, der er identificeret i feltet Record-id

Side-id

Id-et for den side, som du bruger til at kommunikere med den post, der er identificeret i feltet Record-id.

Record-id

Et post-id, der identificerer en post i Microsoft Dynamics NAV.

Integrations-id

Et GUID i feltet Integrations-id, som indeholder et entydigt id for synkronisering.

Slettet d.

Det tidspunkt, hvor posten blev slettet i Microsoft Dynamics NAV. Feltet har ingen værdi, hvis posten ikke er blevet slettet.

Rettet den

Det tidspunkt, hvor posten blev ændret i Microsoft Dynamics NAV.

Disse oplysninger bruges til at forhindre, at en post, du har slettet med vilje fra Microsoft Dynamics NAV, bliver synkroniseret igen og tilføjes Connector igen.

Bemærk
Hvis du deaktiverer integration med Connector, for eksempel for at opgradere Microsoft Dynamics CRM, forårsager det ikke en oprydning af tabellen Integrationsrecord. Du kan stoppe og starte Connector igen uden at miste forbindelsen til Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics NAV undersøger dog tabellen Integrationsrecord og finder de poster, der er blevet slettet, siden Connector blev aktiveret. Microsoft Dynamics NAV markerer posterne som slettet.