Angiver generelle funktioner i det godkendelsessystem, der gælder for alle former for dokumenter.

I oversigtspanelet Generelt skal du angive administratoren til godkendelsessystemet. Denne person har ubegrænset mulighed for at ændre indstillingerne. I oversigtspanelet Notifikationer skal du markere de afkrydsningsfelter, der angiver, hvilke handlinger godkenderne skal underrettes om, f.eks. annullering eller afvisning af dokumenter.

Eksempel

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Afvisninger, sendes der en e-mail til den, der har anmodet om godkendelse, og alle brugere, der har godkendt dokumentet. E-mail indeholder en notifikation om, at dokumentet ikke er godkendt, og en beskrivelse af årsagen til, at det er afvist.