Angiver om denne nummerserie skal bruges til automatisk tildeling af numre.

Marker afkrydsningsfeltet, hvis nummerserien skal bruges til automatisk tildeling af numre.

Du kan f.eks. oprette en nummerserie, hvor dette afkrydsningsfelt er markeret, og knytte den til en debitor. Når du så opretter en ny debitor, kan du trykke på ENTER i feltet Nummer for automatisk at tildele et nummer fra nummerserien til debitor.

Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet, skal du klikke på nummerfeltet og vælge nummerserien for at tildele den nye debitor et nummer fra nummerserien.