Definerer dine kunders bankkonti. Du kan oprette et ubegrænset antal bankkonti for hver debitor.

Hver debitorbankkonto har et kort med forskellige oplysninger. Du indtaster de oplysninger, der vedrører den enkelte bankkonto, på bankkontokortet. Du kan f.eks. indtaste et registreringsnummer og et kontonummer samt adresse, kontaktperson, telefonnummer m.v. Du kan også angive en valutakode på bankkontoen. Oplysningerne kan ændres.

For at oprette en debitorbankkonto skal du rulle frem til debitorkortet, klikke på knappen Debitor og derefter klikke på Bankkonti.

For at se en liste over bankkonti, der er registreret for en kunde, skal du gå til kundekortet og så vælge Kunde, Bankkonti, Bankkonti, Liste. Vinduet Kundens bankkontooversigt viser alle bankkonti for en kunde med én linje for hver - derfor vises der færre felter for hver konto. Oplysningerne i feltet kan ikke ændres her.