Opretter et bankkontoudtog, når du har afstemt bankens kontoudtog med din interne bankkonto med funktionen Bankkontoafstemning. Du kan se dette udtog på bankkontokortet ved at vælge Bankkonto og derefter Kontoudtog.

Her kan du se alle de kontoudtog, der er blevet afstemt med bankkontoen. Denne funktion giver mulighed for at vedligeholde en fil over alle kontoudtog i programmet, så det ikke længere er nødvendigt at opbevare papirkopier af kontoudtog fra banken.

Bankkontoudtog vises med et hoved og tilhørende linjer.

Hovedet indeholder generelle oplysninger, f.eks. nummeret på bankens kontoudtog, nummeret på den bankkonto, der er blevet afstemt, og kontoudtogets slutsaldo.

Linjerne viser de transaktioner på bankens kontoudtog, der er blevet afstemt med bankkontoen i programmet.

Du kan ikke ændre oplysningerne i tabellen Bankpost, fordi Bankkontoafstemning er blevet bogført.