Viser typen på finansposten eller en difference, der skal afstemmes på denne linje.

Feltet udfyldes automatisk med Bankpost, medmindre der står Checkpost på linjen.

Du kan vælge imellem følgende typer ved at klikke på AssistButton til højre:

Indstilling Beskrivelse

Bankposter

Bruges til at afstemme en bankpost.

Checkposter

Bruges til at afstemme en checkpost.

Difference

Bruges til at registrere et beløb i bankafstemningen, der ikke er bogført i dine poster, så afstemningen kan gennemføres. Hvis banken f.eks. fejlagtigt har registreret en transaktion på kontoudtoget.

Når typen er Difference, kan du indtaste et beløb i feltet Kontoudtogsbeløb og bogføre afstemningen, uden at udligne beløbet med en finanspost.

Den valgte type afgør, hvilken type finansposter der kan udlignes, når du benytter funktionen Udlign: Bankposter eller checkposter.

Klik på feltet for at se de typer, der findes.