Feltet Afv. før auto. valg af forslag

Tabellen Bankkonto

Max. difference før automatisk valg af afstemningsforslag.

Når man indlæser et kontoudtog fra banken, vil programmet søge efter poster, der matcher det indlæste. Er det en indbetaling fra en debitor, hvor man endnu ikke har registreret en indbetaling, vil programmet danne et eller flere afstemningsforslag på baggrund af kontoudtogslinien. Hvis forskellen mellem forslag og kontoudtogslinie er indenfor den her angivne difference vælges forslaget og der vil dannes en indbetalingskladdelinie på baggrund af dette.

Bemærk

Man skal oprette evt. differencer mellem Bankpost og Bankkontoaftemningslinier i en særsklit kladde, som oprettes ved funktionen Overfør differencer til klassekladdelinie fra bankkontoafstemningsvinduet.