Angiver koden for den generelle virksomhedsbogføringsgruppe, der skal bruges til varen, når du bogfører til planlægningskladden. Klik på feltet, hvis du vil have vist de tilgængelige generelle virksomhedsbogføringsgruppekoder.

Produktbogføringsgruppekoden bruges automatisk sammen med koden på virksomhedsbogføringsgruppen i tabellen Bogføringsopsætning til regnskabsførelsen i finansregnskabet. Kombinationen af de to koder angiver, hvilke finanskonti programmet bruger i forbindelse med forbrugsbogføring og lagerreguleringer for varen på kladdelinjen.