Angiver koden for den produktbogføringsgruppe, der skal bruges til varen, når du laver ordrer fra planlægningskladden. Klik på feltet, hvis du vil have vist de tilgængelige generelle produktbogføringsgruppekoder.

Feltet Produktbogføringsgruppe udfyldes automatisk i planlægningskladden, forudsat at feltet Produktbogføringsgruppe på varekortet og feltet Varenr. på planlægningskladdelinjen er udfyldt.

Produktbogføringsgruppekoden bruges automatisk sammen med koden på virksomhedsbogføringsgruppen i tabellen Bogføringsopsætning til regnskabsførelsen i finansregnskabet. Kombinationen af de to koder angiver, hvilke finanskonti programmet bruger i forbindelse med forbrugsbogføring og lagerreguleringer for varen på kladdelinjen.