Angiver gentagelsesmetoden. Gentagelsesprincippet bestemmer, hvordan beløbet i kladdelinjen bliver behandlet efter bogføring. Du kan f.eks. vælge at lade det stå, hvis du bogfører det samme antal, hver gang du bogfører linjen.

Hvis du vil bruge de samme konti og den samme tekst på linjen, men antallet varierer, hver gang du bogfører, bør antallet slettes efter bogføringen.

Klik på feltet for at se de følgende indstillinger.

MetodeResultat

Fast

Beløbet på kladdelinjen vil blive stående i posten efter bogføring.

Variabel

Beløbet på kladdelinjen slettes efter bogføring.

Se også

Reference

Sagskladde