Angiver en virksomhedsbogføringsgruppe for debitoren. Klik på feltet, hvis du vil have vist standardvirksomhedsbogføringsgrupperne.

Koden angiver, hvilken virksomhedsbogføringsgruppe debitoren tilhører. Virksomhedsbogføringsgrupperne kan konfigureres til at gruppere kunder efter geografisk område, f.eks. Indland, EU-lande/områder, Udland osv. Disse grupper kan også konfigureres til at gruppere kunder efter virksomhedstype eller til at skelne mellem den private og den offentlige sektor.

Når du bogfører transaktioner, der vedrører denne debitor, bruges koden i kombination med tabellen Virksomhedsbogføringsgruppe. Vinduet Bogføringsopsætning viser, hvilken momsprocent og momsberegningstype og hvilke konti for salg, rabatbeløb osv. programmet anvender ved bogføring.