Angiver, hvad der sker med mængden på kladdelinjen efter bogføring. Du kan f.eks. lade beløbet stå, hvis du bogfører det samme beløb, hver gang du bogfører linjen. Hvis det er de samme konti og den samme tekst men forskellige beløb, du skal bruge hver gang du bogfører, kan du vælge at slette beløbet efter bogføringen. Feltet vises i gentagelseskladder. Klik på feltet for at se de følgende indstillinger.

Den følgende tabel viser de tilgængelige gentagelsesmetoder.

MetodeResultat

Fast

Beløbet på kladdelinjen bliver stående i linjen efter bogføring.

Variabel

Beløbet i kladdelinjen bliver slettet efter bogføring.