Angiver oplysninger om Microsoft Dynamics NAV-brugere.

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 understøtter flere metoder til godkendelse af legitimationsoplysninger for Microsoft Dynamics NAV-brugere. Når du opretter en bruger, angiver du forskellige oplysninger, afhængigt af den type legitimationsoplysninger, du bruger i den aktuelle Microsoft Dynamics NAV Server-forekomst. Du angiver, hvilken type af legitimationsoplysninger der skal bruges til en bestemt Microsoft Dynamics NAV Server-forekomst ved at konfigurere den relevante Rolledefineret klient-konfigurationsfil og Microsoft Dynamics NAV Server-forekomstkonfiguration. Du kan finde flere oplysninger i Brugere og typer af legitimationsoplysninger.

Se også

Reference

Brugere