Angiver den konto, som Microsoft Dynamics NAV Server skal bruge til at logge på dokumenttjenesten, hvis du vil bruge et delt dokumentlager.

Hvis du vil bruge den samme mappe til at gemme midlertidige filer for alle brugere, skal du angive en delt brugerkonto. Ellers gemmes hver brugers midlertidige filer i deres personlige dokumentlager på SharePoint-webstedet.

Tip
Vi anbefaler dig at angive et brugernavn, der er anderledes end den administrative konto. Hvis dit brugernavn som administrator f.eks. er CronusAdministrator@Cronus.onmicrosoft.com, kan brugernavnet til Microsoft Dynamics NAV Server være nav@Cronus.onmicrosoft.com eller et hvilket som helst af de almindelige brugernavne, som du har oprettet.

Flere oplysninger

Hvis din virksomhed bruger services såsom Office 365 og SharePoint Online til at lagre og anvende bilag, kan du konfigurere denne service i Microsoft Dynamics NAV. Når du derefter åbner et bilag fra Microsoft Dynamics NAV, såsom et budget, som du vil vise i Excel, bruger Microsoft Dynamics NAV dokumenttjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: konfigurer onlinedokumentlager.