Angiver en beskrivelse til dokumenttjenesten.

F.eks. kan du bruge feltet Beskrivelse til at beskrive dokumenttjenesten, så andre brugere i virksomheden kan genkende den, f.eks. hvis du beskriver den som din Office 365-tjenesten.

Flere oplysninger

Hvis din virksomhed bruger services såsom Office 365 og SharePoint Online til at lagre og anvende bilag, kan du konfigurere denne service i Microsoft Dynamics NAV. Når du derefter åbner et bilag fra Microsoft Dynamics NAV, såsom et budget, som du vil vise i Excel, bruger Microsoft Dynamics NAV dokumenttjenesten. . Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: konfigurer onlinedokumentlager.