Angiver en entydig kode for servicen, som du bruger til lagring og forbrug af bilag.

Feltet bruges internt.

Flere oplysninger

Hvis din virksomhed bruger en service såsom Office 365 eller SharePoint Online, kan du konfigurere denne service i Microsoft Dynamics NAV. Når du derefter åbner et bilag fra Microsoft Dynamics NAV, såsom et budget, som du vil vise i Excel, bruger Microsoft Dynamics NAV dokumenttjenesten. . Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: konfigurer onlinedokumentlager.